BULETIN INFORMATIV 26 APRILIE 2020

BULETIN INFORMATIV 26 APRILIE 2020

Astăzi, 26 aprilie, situația epidemiologică la nivelul județului Buzău se prezintă astfel:

  • 228 de persoane se află în carantină;
  • 106 de persoane sunt izolate la domiciliu;
  • număr de cazuri confirmate la nivelul județului Buzău: 16.

 

Cazurile 15 și 16: este vorba despre un bărbat în vârstă de 36 de ani și o femeie de 19 ani (soț și soție), aflați într-un centru de carantină de pe raza județului Buzău, după ce au sosit din Anglia. Cei doi au prezentat simptome ușoare specifice Coronavirului și au fost testați, rezultatele fiind pozitive. Pacienții au fost transferați la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat.

 

Legat de dinamica numărului de noi cazuri confirmate cu infecția Covid-19 în județul Buzău, va comunicam urmatoarele:

– în evidența DSP Buzău sunt raportate 16 de cazuri de Coronavirus. Precizare importantă: cazul nr. 15, raportat sâmbătă, 25 aprilie, la nivel central, a fost reatribuit județului în care a fost confirmat, ieșind din evidențele DSP Buzău.

 

 

  • Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

 

 

Cancelaria Prefectului