COMUNICAT DE PRESĂ 30.06.2020

COMUNICAT DE PRESĂ 30.06.2020

Marți, 30 iunie, a avut loc ședința ordinară a Colegiului Prefectural din luna iunie, condusă de prefectul Leonard Dimian. Ședința s-a desfășurat în sistem videoconferință, menținându-se astfel măsurile de prevenire și limitare a îmbolnăvirilor cu noul Coronavirus.

 

”Modalitatea de desfășurare a ședințelor Colegiului Prefectural s-a schimbat, am trecut de la sistemul audioconferință la videoconferință. Vom menține această modalitate de lucru bazată pe tehnologie atât timp cât va fi necesar pentru a preveni îmbolnăvirile, fără să afectăm activitatea instituțiilor,” a declarat prefectul județului Buzău, Leonard Dimian.

 

Ședința ordinară a Colegiului Prefectural din luna iunie a avut pe ordinea de zi un raport și o informare:

 

  • Raport privind siguranţa în şcoli în anul 2019 – 2020, în baza Planului teritorial comun de acţiune la nivelul judeţului Buzău pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar (atasament 1.1, 1.2, 1.3, 1.4).

 

  • Informare privind stadiul lucrărilor desfăşurate în judeţul Buzău în cadrul Programului Naţional de Cadastru şi Carte Funciară (atasament 2).