Prefectul Daniel Țiclea a mediat conflictul dintre factorii poștali si angajator

Astăzi, la Instituția Prefectului – Județul Buzău, a avut loc o întâlnire între o delegație formată din reprezentanți ai salariaților și angajatorul, Compania Națională Poșta Română, în contextul grevei generale care a început la nivel național cu data de 1 aprilie.
Prefectul județului, Daniel Marian Țiclea, împreună cu subprefecții Gabriel Ilie și Constantin Cristea, au mediat discuțiile dintre părți, în vederea facilitării dialogului și găsirii unor soluții echitabile.
Greva va continua în conformitate cu prevederile legale, având ca obiective respectarea intereselor, demnității și drepturilor salariaților poștali, dar și ale cetățenilor județului Buzău.
Este important de menționat că pe parcursul grevei generale de astăzi nu s-au înregistrat incidente care să impună intervenția forțelor de ordine. Prezența acestora în zonă a fost menită să asigure ordinea publică și să faciliteze un dialog permanent, care să prevină eventuale acțiuni ce ar fi putut afecta climatul de ordine și siguranță publică.

Biroul de presă Instituția Prefectului – Județul Buzău