Permise auto și înmatriculări

IMPORTANT!

     Având în vedere numărul în creștere al cererilor de înmatriculare / transcrierea dreptului de proprietate / autorizare pentru circulație provizorie adresate SPCRPCIV Buzău, începând cu data de 26 august 2019, în conformitate cu prevederile O.U.G. 41 / 2016, taxele aferente serviciilor solicitate se vor achita exclusiv la Trezoreria Statului, agențiile CEC, oficiile poștale sau prin virament bancar în contul RO35TREZ166502601X012659 deschis la Trezoreria Buzău.

Totodată, cererea de număr preferențial trebuie să cuprindă cel mult 3 variante de combinații de cifre și litere, a căror disponibilitate poate fi verificată anterior pe site-ul drpciv.ro.

Măsurile se aplică atât solicitanților cu programare online, cât și celor cu bon de ordine nominal.

 

ANUNȚ IMPORTANT

pentru candidații programați la examen probă practică în vederea obținerii permisului de conducere categoria B:

         Pentru reducerea timpului de așteptare între proba teoretică și cea practică în vederea obținerii permisului categoria B, începând cu 1 octombrie 2019, se va detașa un examinator auto din cadrul IPJ Buzău, ceea ce va genera un număr suplimentar de locuri pentru programarea candidaților, astfel încât toți cei programați în luna noiembrie au fost reprogramați în luna octombrie așa cum li s-a comunicat telefonic.

Pentru cei care nu au putut fi anunțați (număr de telefon incorect sau schimbat, telefon închis sau în afara ariei de acoperire etc.), listele cu data reprogramării au fost comunicate școlilor de șoferi.

Candidații care nu se vor prezenta la examen vor fi reprogramați automat în luna noiembrie, la data inițială.

        Listele cu candidații care nu au putut fi contactați sunt disponibile aici.