Weekend cu uși deschise la Permise și Înmatriculări Buzău

Colegii noștri de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatricularea Vehiculelor au muncit în acest weekend pentru buzoieni. Sâmbătă, 18.11.2023, au fost 14 examinatori pe traseu, 12 pentru categoria B și 2 pentru profesioniști, dar și 5 ghișee deschise pentru înmatriculări, între care unul fără programare online, și unul pentru operațiuni privind permisele. S-a lucrat atât sâmbătă cât și duminică, angajații de la Buzău fiind ajutați, în acest weekend, de 6 examinatori de la Vaslui, cărora le mulțumim că ne-au venit în sprijin, contribuind la efortul nostru de a reduce termenele de obținere a permisului de conducere de către buzoieni. Ceea ce se întâmplă în această perioadă la S.P.C.R.P..C.I.V. Buzău este o dovadă că, atunci când există voință, se pot realiza schimbări importante.    Este o demonstrație clară că statul român poate oferi oamenilor servicii de calitate și respect.

Prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea:

“Le-am promis buzoienilor respect și parteneriat ca și componente ale normalității.

Acum, le pot spune oamenilor, fără nicio reținere, că suntem cu S.P.C.R.P.C.I.V. Buzău la standardul normalității: spații corecte de parcare și adresabilitate, termene rezonabile la programări, inclusiv ghișeu zilnic de înmatriculări FĂRĂ PROGRAMARE ONLINE. Buzoienii pot înmatricula în orice zi autovehiculul, iar la proba practică pentru obținerea permisului suntem la 47 de zile, un termen rezonabil. A fost o implicare mare din partea tuturor, dar satisfacția este pe măsură. Le mulțumesc colegilor pentru efort, atât celor de la Permise și Înmatriculări Buzău, cât și celor detașați de la Vaslui si Bacău și celor de la I.P.J. Buzău, care ne-au venit în sprijin”.

Sâmbătă au fost realizate aproximativ 250 de operațiuni la Compartimentul Înmatriculări și aproximativ 90 de preschimbări permise. Duminică, s-au realizat aproximativ 220 de operatiuni la înmatriculări și 50 la permise.  Sâmbătă au fost programați 147 candidați pentru ctg B și 12 pentru ctg C, CE. Duminică au fost programați 130 de candidati pentru ctg B și 5 pentru ctg C, CE.

 

Biroul de presă Instituția Prefectului – Județul Buzău